Call: +31 (0)6 14725076 | Email: management@shirley-ann.eu

Over Shirley Ann

Over Shirley Ann

[tabbed tabs=”Biografie | Discografie | Boeking info | Techniek”] [tab]

Muziek loopt als een rode draad door het leven van Shirley Ann. Als klein meisje stond zij schoorvoetend tussen de schuifdeuren een optreden te geven voor ouders en familie. Haar grote passie voor Country Muziek heeft zij al op jonge leeftijd meegekregen. Het heeft dan ook een heel speciaal plekje in haar hart.

 

In 2013 heeft zij de titel Country Music Euro Masters gewonnen in de categorie “Solo”. Dit heeft voor een boost gezorgd in haar carrière. In februari 2015 heeft zij het mini album ‘’On A Mission” uitgebracht. Met veel enthousiasme is zij sinds begin februari 2015 met bekende songwriters bezig om een album uit te geven met eigen geschreven nummers. Een album waar haar levensverhaal op een mooie manier beschreven wordt.

 

Favorite artiesten van Shirley Ann zijn Mindy McCready, Trisha Yearwood, Sarah Evans en Martina McBride. Natuurlijk ontbreekt onze eigen Ilse de Lange niet in het repertoire. Maar ook het ruige werk van de Dixie Chicks en Gretchen Wilson gaat zij niet uit de weg.

 

Shirley Ann is de leadzangeres van Countryband “The Country Wings”, zij maakt deel uit van het all-round duo “This Is Us”. Regelmatig wordt zij gevraagd om gastoptredens met andere muzikanten te verzorgen, een uitdaging die zij graag aanpakt.

 [/tab] [tab] Gedurende de jaren heb ik meerdere opnames gemaakt. In 2010 ben ik begonnen met een Demo CD. Na twee CD Singles in 2013 en 2014 heb ik in eigen beheer de CD I’m On A Mission. Deze laatste CD is in februari 2015 uitgekomen.

[accordion items=”I’m On A Mission – 2015 |DCMA Jubileum CD – 2014 | Grandma CD Single – 2014 | Country Music Messe – 2013 |New Kid In Town CD Single – 2013 | Demo CD – 2010″] [acc_item title=”I’m On A Mission – 2015 “] De CD “I’m On a Mission” verteld mijn verhaal. Mijn visie over het leven, over ons verleden, heden en de toekomst. Mijn visie op liefde, geluk en geloof. Het is mijn missie om met mijn geliefde in onze zoektocht het geluk van de wereld te ontdekken.

Ook deze CD is onder eigen beheer uitgekomen en opgenomen in de studio van JustOne Productions.

Tracklist:

Baggage Claim

Come To Bed

On A Mission

If I Don’t Stay The Night

On A Night Like This

Something More

Oklahoma Sky

Cover I'm On A Mission 2015

[/acc_item] [acc_item title=”DCMA Jubileum CD – 2014 “] De CD Single Grandma is opgenomen in de tracklijst van de jubileum CD van de Dutch Country Music Association. Het was de eerste keer in de geschiedenis van deze CD’s dat er een dubbel CD is uitgebracht. De CD is alleen voor leden en kan via iTunes gedownload worden.

Cover Dutch Country Music 2014

[/acc_item] [acc_item title=” Grandma CD Single – 2014 “] In 2014 kwam mijn grootmoeder te overlijden en het ik hiervoor speciaal het nummer Grandma van Wynonna opgenomen. Deze track is opgenomen in de DCMA Jubileum CD en is ook via iTunes te downloaden.

 

[/acc_item] [acc_item title=” Country Music Messe – 2013 “] De CD Single “New Kid In Town is terug te vinden op deze CD. Het is een compilatie van alle deelnemende internationale artiesten. Ook een track van mijn toenmalige band “Broken Wing” is hierop terug te vinden. Wij hebben hiervoor speciaal Tuff Enuff opgenomen.

Een volledige tracklijst is terug te vinden op de site van JustOne Productions

Cover Country Music Messe 2013

[/acc_item] [acc_item title=”New Kid In Town CD Single – 2013 “] New Kid in Town heb ik als CD Single opgenomen voor de Country Music Messe die later in dit jaar zou uitkomen. De single is ook naar diverse radio stations verzonden wat zeer goed ontvangen werd. [/acc_item] [acc_item title=” Demo CD – 2010″] In december 2010 heb ik in de studio van FH-Produkties te Winterswijk mijn promotie CD opgenomen. Deze CD geeft een mooi beeld van mijn repertoire en ik hoop dat deze ook bij u in de smaak zal vallen.

Tracklist:

Home To Louisianna

I Feel Lucky

Closer

C’est La Vie

The Call It Falling For A Reason

Cover Demo CD 2010

[/acc_item] [/accordion] [/tab][tab]

Shirley Ann is te boeken voor 1 of meerdere sets.

Ook heeft zij de mogelijkheid voor een matinee of een avondvullend programma.

Niet alleen is Shirley Ann te boeken als solo zangeres maar ook als duo This Is Us of met de band The Country Wings.

Uiteraard zijn diverse combinaties mogelijk. Neem gerust even contact op met het management en wij denken graag met u mee voor een geslaagd evenement.

Shirley Ann beschikt over een eigen licht- en geluids installatie met een eigen technicus. Voor meer info zie het tabje “Techniek”. [/tab][tab]

Het geluid voor Shirley Ann wordt verzorgt door JustOne Productions.

 logo JustOne Productions

Wij zijn is het bezit van een eigen geluidsinstallatie welke geschikt is voor de grotere zalen en buiten evenementen.

Wilt u eventuele andere artiesten laten “inprikken” dan kan dat zodat u maar één installatie nodig heeft. Wilt u hiervan gebruik maken geef dit dan bij aanvraag even aan.

 

Techniek:

Afhankelijk van de locatie en situatie kunnen wij gebruik maken van:

PA:
HK Actor 2,5 kW (indien nodig uit te breiden x2)
HK Power monitoren (5x)
Mackie Onyx en/of 16FXPro mengtafels
DAT, CD, MP3

 

Licht:
8x PAR56 LED
8x PAR56 300W (2,4 kW)
2x Double Derby

 

Specials:

Rookmachine en bellenblaas

 

[/tab] [/tabbed]

Nieuws archief